Håndværk

Sådan opbygges en Attiny85 Sonic Skruetrækker: 8 trin

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

Indholdsfortegnelse:

Anonim

For denne sonic har du brug for:

Metalslang (Fire størrelser, hver i stand til at stramme, men glat, glide langs de øvrige størrelser)

-1 i. 1/2 in. OD

(for dette brugte jeg kobber, men noget metal vil fungere)

-1 og 1/2 in. 5/8 in. OD

-3 og 3/4 in. 5/8 in. OD

-1/4 in. 5/8 in. OD

5,5 i. Samlet (ikke tæller nedskæringer)

-5/16 in. Af 3/4 in.OD

-1 og 1/8 inch af 3/4 inch OD

-2 og 3/8 inch af 3/4 inch OD

-2 og 1/8 inch af 3/4 inch OD

5.9375 in. Total (ikke tæller nedskæringer)

-1 og 3/4 i 1 in. OD

Elektronik

-ATtiny85

-Knap

-LED

-Small (1/2 in.) Højttaler

-Tråd

-Spring fra en batteridåse

Assorterede Dele

-Pumpeadapter

-Antenna Tubing

-Marmor

-Elektrisk tape

-2x gummi skiver

-2x gummiføtter

-Black Paint

forsyninger:

Trin 1: Elektronikken

Kredsløbet består af en ATtiny85 tilsluttet højttaleren og LED'en. Jeg programmerede mine bruger en Arduino Uno (mere info om programmering ved hjælp af Arduino findes på http://highlowtech.org/?p=1695). For at bruge tonefunktionen skal du bruge den Arduino-lille kerne (som kan hentes på http://code.google.com/p/arduino-tiny/downloads/detail?name=arduino-tiny-0150-0020 .zip) Hvis du vil bruge denne kerne, skal du kopiere den til mappen Arduino og omdøbe den kommende bestyrelsesfil til "Boards". Du skal have en fil som denne: C: Program Files (x86) Arduino hardware tiny avr Boards.txt.

Upload filen Sonic_Screwdriver til ATtiny

int tæller;
void setup ()

{

pinMode (0, OUTPUT);

}

void loop ()

{

tælle = tælle + 1;

hvis (tæller <5)

{

tone (0,1471);

forsinkelse (10);

tone (0,1575);

forsinkelse (5);

}

andet

{

tone (0,1470);

forsinkelse (10);

tone (0,1575);

forsinkelse (5);

hvis (tælle> 10)

{

count = 0;

}

}

}

Når programmet er uploadet, lader højttaleren til pin 5 og jord og to ledninger til strømindgangen og jorden. Lodde to ledninger til LED'en til senere.

Trin 2: Knaphuset og elektronikhuset

Bor et hul stort nok til at passe knappen 3/4 in. Fra den ene ende af 2 og 3/8 in. 3/4 in. Rør. Brug en rørskærer til at tilføje nogle detaljer ringe på hver side af hullet. Brug en rørskærer til at gøre en detaljerring på 1 og 1/8 in. Stk. 3/4 i rør.

Mal over ringene med sort maling.Når malingen tørrer, skal du bruge fint gruspapir til at fjerne malingen fra overalt, men inde i ringene. Dette vil mørke ringene og få dem til at skille sig ud lidt mere.

Trin 3: Batterihuset

Skær et snit i 3 og 3/4. Stk. 5/8 in. Rør bredt og langt nok til at passe til et AAA-batteri. Det skal være 1/8 in. Væk fra den ene ende af røret.

Lod en ledning på hver af fjedrene. Brug en gummivask til at holde dem isoleret, epoxy dem på hver ende af batterikassen. Det kan være nødvendigt at sænke epoxyen, så den maksimale diameter er lig med røret.

Trin 4: Detaildetaljen

Skær to ringe fra VVS adapteren. Epoxy de to ringer på stykket 1/2 i rør.

Trin 5: End Cap

Bor et hul selv om 1 og 3/4 in. 1 inch. OD rør stort nok til let at tråkke en bolt igennem. Bor et andet hul igennem 2 og 1/8 in. 3/4 in. OD rør af samme størrelse. Afhængigt af hvor tæt rørene er, skal du muligvis tilføje et par lag tape for at holde rørene fladt. Fastgør rørene ved hjælp af to skruer, og epoxy flangen til bunden. epoxy en af ​​gummifødderne gennem flangen.

Trin 6: Emitteren

Lav et hul i gummifoten og VVS-adapterdækslet, der er stort nok til at klemme stykket antennerør igennem. Epoxy dem på plads; så epoxy marmor til røret inde i ringen.

Trin 7: At sætte stykkerne sammen

Sæt LED'en ind i antennestikket, og lod ledningerne til strømindgangen og jord på ATtiny.

Epoxy 5/16 in. 3/4 inch rør til emitter og epoxy 1 og 1/2 inch. 5/8 inch rør inde i det. Epoxy 1 og 1/8 in. Pice af 3/4 in. Rør (den med en detaljer ring), så bunden er flush med bunden af ​​5/8 i rør. Epoxy detaljerne led i 5/8 in. Rør. Epoxy 5/16 in. 5/8 in. Rør til knaphuset (flush med enden med hullet boret i det). Epoxy det til detaljerne fælles. epoxy batterisættet i knappens hus, så hullet til batterierne stadig er åbent og knaphulet er stadig klart. Loddetrådene kommer fra ATtiny til de tilsvarende ledninger, der kommer fra batteribærerne. På den positive ledning skal du bruge knappen som krydset. epoxy knappen på plads. glide endehætten over batterihullet og stram skruerne for at holde det på plads.

Trin 8: Færdig!

Træk endehætten af, skub to AAA-batterier i batterirhuset, sæt slutdækslet på igen, og du er færdig! Hvis du har spørgsmål eller forslag, vil jeg gerne se dem i kommentarerne. Hvis du kunne lide denne instruktion, bedes du stemme på det!