Værksted

Sådan opbygges en bærbar værktøjskasse til rejse: 9 trin (med billeder)

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Denne kasse er lavet af ahorn med valnødspidser og den har en valnødbakkeindsats. Oprindeligt designet jeg det til kunstforsyninger, men da jeg begyndte at arbejde på det, troede jeg, det ville være perfekt som en rejse kasse til håndværktøj. Det er dog ikke at sige, at det ikke ville være en god kasse at holde forsyninger! Kasser er bare så sjovt at lave, og denne ville være perfekt til at holde nogle specielle ting.

forsyninger:

Trin 1: Forbered træet

Her er ideen til dette projekt. En simpel boks, med et indlæg øverst og nederst. Miterede hjørner og splines. For at skabe et låg, skæres kassen i to. Lad os åbne den op. Inden i boksen har vi en flot monteringsbakke, der sidder i midten.

Jeg begyndte med at køre en ahornbræt gennem planeren for at få dem til at blive dejlige og glatte. Så reawed jeg træet og skar stykkerne i størrelse.

Ser træet over og tænker på, hvilken størrelse jeg vil have til boksen.

Trin 2: Montering af boksen

Næste ruter jeg de lange og de korte sider gennem routeren med en 1/4 tommer bit, så jeg kan indsætte top og bund. Så bunden vil sidde flush, mens toppen vil blive indsat en lille smule.

Nu for låget har jeg et par tynde stykker maple, jeg skærer op her, og jeg skal bare laminere dem sammen for at skabe et stykke. Og tilføjer lidt klemkraft fra alle sider, så det sætter sig rigtigt op.

OK, så tid til at samle kassen. Så jeg lægger noget lim i de ruteformede riller, og så sætter jeg simpelthen alle stykker sammen. Så det ser godt ud. Derefter holder kassen på plads med nogle klemmer som limen tørrer.

Trin 3: Splines

Ved siden af ​​at tilføje lidt styrke til boksen, går jeg med splines. Så det første skridt er at tilføje hullerne, og jeg bruger en spline jig til routeren her. Og jeg besluttede at tilføje to splines på hver side, man vil være inde i låget, og man vil være i hovedlegemet.

Nu for splines gik jeg med valnød. Elsker kontrast der. Så skære dem op til størrelse og derefter klæbe dem ind, lidt lys tapping, slibning til tider, hvis de er et strejf for tykt og gentag.

For at gøre mit liv lidt lettere, valgte jeg at skære det overskydende træ på båndsaven og så skure siderne ned i flushen.

Når splinesne blev skåret og slibet, skar jeg kassen halvt på bordsaven. Jeg var meget forsigtig her og klippe den ene side af gangen. Og der har du det, en top og en bund. Elsker denne teknik.

Trin 4: Bakke

Lad os nu gå videre til bakken. Dette er de stykker, jeg har brug for, en bund og derefter siderne. Klippe en rille med routeren, så bunden kan sidde flush. For at forbinde denne boks besluttede jeg at bruge min boks fælles jig. Så disse er virkelig små leddene, blot knivens bredde er 1/8 tommer.

Og så passer de bare sammen sammen.

Så tid til at limke bakken sammen, og jeg tilføjer blot lim til leddene her og sporene og laver en lille boks. Klemme alt på plads, og vent til at tørre.

Trin 5: Samling

Derefter gøres en lille slibning for at få alt godt og glat. OK, så tid til at sætte alt sammen. For at bakken skal kunne sidde inde i kassen, har jeg lidt tynd ahorn her, at jeg skærer i størrelse. Se hvordan dette ville fungere. Ser godt ud. Og lad os så sørge for at låget passer, okay. Så så lim bare i siderne, tilføj nogle klemmer og lad det blive sat op. Derefter slibes bakken og kassen og fjerner enhver tørret lim.

Trin 6: Død og flokkning

Nu elsker jeg udseende af ahorn og valnød, men jeg ville virkelig have denne boks til at føle en lille vintage, med lidt mere karakter. Derfor besluttede jeg at tilføje noget let kirsebærfarvestof til kassen.

Så for at forsegle træet, tilføjer jeg en frakke afvokset shellak overalt. Nu er shellak en af ​​mine yndlingsmål generelt, men hovedårsagen til, at jeg tilføjede det her, er, at det næste trin er flocking, og når du tilføjer flockning, skal du forsegle træet først, så limen ikke absorberes i træet.

Så taping af siderne her, og så går jeg udenfor, fordi disse ting ikke er vandbaserede og har en stærk lugt. Så flokkning består af to dele - limen og fibrene, som begge skal have samme farve. Dette er farvevinen.

Så du børste på limen, jeg brugte en engangsbørste børster. Så lagde jeg kassen i en plastikpose inde i en papkasse og skød fibrene ud med denne flockingskasse. Og her er det en god ide at gøre det, da du kan fange ekstra ekstra senere i posen. Så forlod jeg det for at tørre i et par dage, før du skakede over overskydende og fjernede båndet. Så lad os prøve det med bakken. OK, ser godt ud.

Trin 7: Hardware

Lad os nu gå videre til hardware. Så jeg har et par flotte hængsler, så jeg måler ud, hvor de skal gå, og hvor dybt de skal sidde og så forsigtigt mejer træet ud af kassen og bakken. Og når du beskæftiger dig med små dele til at mejle som sådan, er det bare en god ide at tage din tid. Og rydde det lidt op med et skulderplan. Sørg for at det passer.

Så bruger jeg en selvcentrerende bit til at bore hullerne og så skrue i hængslerne. Når det var på plads, målte jeg ud pladsen til låsen. Bare at finde centrum, boring nogle huller og skrue låset ind.

Trin 8: Afslutning og håndtering

Nu for at afslutte kassen, denne gang går jeg med en tørring på gel polyurethan. Dette er temmelig tyk ting og går rigtig pænt. Jeg sætter det bare på med en klud her, og totalt sætter jeg to frakker af dette. Overtræk også bakken, og dette skal tilføje en god beskyttelse.

Til denne boks har jeg dette smukke læderhåndtag jeg borede nogle huller i læderet og fik nogle smukke messingskruer. Jeg har også boret nogle huller i kassen.

Men før jeg satte det sammen, besluttede jeg at tilføje noget voks polsk til æsken og læderet her, og det er blot at tilføje en smule beskyttelse, og det mørkere læderet bare et strejf.

Så læste jeg læderet til kassen med skruen og fastgjorde med en møtrik på den anden side. Og jeg må sige, jeg kan virkelig godt lide messing der popper der imod rødbrunet. Så sætter i bakken, lukker kassen, og den er færdig.

Trin 9: Konklusion - Se videoen

Sørg for at se videoen for et meget bedre perspektiv på de forskellige trin!