Kredsløb

Sådan bygger du et skjold til Linkit One: 5 trin (med billeder)

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hej Verden! Ren kul her med en anden instruktion. I dag vil jeg vise dig, hvordan du opbygger et brugerdefineret skjold til Linkit One Board. Før vi kommer ind i det, må jeg dog fortælle jer hvorfor jeg gik på denne bestræbelse i første omgang. Jeg ejer kun en skærm til Arduino, og det kræver mere end to PWM-stifter, som desværre hele Linkit One har, så jeg besluttede at opbygge et brugerdefineret skjold til dette bord. Det skjold, jeg lavede, er ekstremt simpelt, fordi det kun har to knapper og en LCD-skærm.

Formålet med denne instruktør er at lære dig at bygge et skjold til enten Linkit One eller Arduino, så vi kan komme i gang.

Tak for al din støtte og tips til at hjælpe mig med at forbedre mine instruktioner. Uden jer ville jeg ikke gøre det lige nu, du kan forvente mange flere instruktører i fremtiden, så glem ikke at følge mig og / eller favorit denne instruktør. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så vær sikker på at kommentere, eller hvis du bare vil fortælle mig, hvor fantastisk dette er, så er det fint også! Her er det, håber du nyder det og endnu en gang tak.

Tjek mig ud på:

Youtube:

http: //www.youtube.com/channel/UCp1Iy_qqZl-TBWrw …

Kanalannonce:

Facebook:

http: //www.facebook.com/Pure-Carbon-3985509102967 …

Twitter:

http://twitter.com/Pure_Carbo

Støtte mig også på Patreon, hvor bidragydere får hurtig adgang til alle de videoer, jeg laver sammen med gratis PDF-downloads af alle mine kommende instruktører:

http://www.patreon.com/PureCarbon?ty=h

forsyninger:

Trin 1: Nødvendige materialer

For at bygge dette skærm er her hvad du skal bruge:

  • Det Linkit One eller Arduino Bestyrelse
  • Prototype Board
  • Mandhovedstifter
  • Loddekolbe
  • Lodde

Trin 2: Forbered pinnene

Start med at tage de manlige hovedstifter og sæt dem i kvindens hovedstifter på bordet.

Trin 3: Placer Proto-bordet

Tag nu Proto-bordet og læg det på stifterne med kobbersiden opad, så du let kan lodde komponenter til den.

Trin 4:

Nu kan du lodde alle dine mandlige hovedstifter til skærmen, mens du holder dem tilsluttet Linkit One / Arduino. Når alle stifterne er loddet, kan du fjerne pladen fra skærmen og afskære det overskydende prototype bord.

Trin 5: Tilføj komponenter

Når du har fået skjoldet færdigt, kan du tilføje de komponenter, du ønsker at gøre dit skjold unikt. Jeg tilføjede to knapper tilsluttet pins 12 og 13 på Linkit One, så jeg kunne spille et simpelt spil, jeg lavede for et stykke tid siden på Arduino. Jeg købte også en LCD-skærm, der plugger ind i en speciel stik på Linkit One, som jeg sidder fast på toppen af ​​skærmen med lidt tape. Hav en god dag menneskehed!

Som jeg sagde tidligere, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller bekymringer, så slip dem i kommentarfeltet nedenunder, og jeg vil være mere end glad for at svare. Hvis du kan lide dette, så vær sikker på at abonnere på mig her og til min Youtube kanal for mere fantastisk indhold som dette. der er link på min side til det så sørg for at tjekke det ud. Tak fordi du tjekker min instruktion og vær sikker på at yndre det, endnu en gang tak.