Værksted

Sådan bygger du en Luexon Lightsaber: 5 trin

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Har du nogensinde ønsket en lightsaber. Du kan ikke have en nøjagtig kopi, men du kan lave en lightaber billigt og en tæt kopi. Du skal bruge følgende punkter. Lyddæmpende lyddæmper, lyddæmper, batterier, batterier, PolyC-rør, JB-svejsning, knivfilm eller corbinfilm, endehætte, luexon ledet holder, tid, gummi-vaskemaskine (valgfri) , en skrue, tape, spray maling, soundboard og en kolimator linse. De fleste kan købes på TCSS den tilpassede saberbutik. Hvis du ikke har loddejern, kan du bruge en varm limpistol.

forsyninger:

Trin 1: Bladet

Dele nødvendige - Loddejern og loddemetal, ledet med holder, varm limpistol, skifte, hilt, batterier, batteriholder, bladfilm, kolimatorlinser og endehætte.

Først skal du tage en stang og pakke din film rundt om den. Herefter indsættes stangen i bladet. Sæt filmen inde i bladet. Skyd hætten på enden af ​​bladet. Lim LED'en til holderen. Bor et hul i din hilt, hvor du skal gå. Placer kontakten i holdet, og lod det derefter lades til batteriet og LED'en. STAR IKKE DIREKT PÅ LEDEN DET ER EN TYPE LASER OG KAN HÅRE DIN ØJNE.

Trin 2: Hiltet (til PVC)

Tegn et diagram og skær det ud med en dremel. Bor huller, hvor du vil have knapper og brug en skrue. Hold gummivaskeren i. Skær eventuelle riller og skræddersy din hilt, men sørg for at det er en god hilt en afbalanceret. Når din hilt er færdig, kan du male det, jeg vil pakke båndet rundt om det, fordi PVC og spraymaling ikke holder fast. Sæt dit lydkort sammen med batterierne. Fastgør dit blad til hiltet. Hvis bladet ikke passer, brug JB-svejsning og en kobling lad JB-svejsetørke tørre i 16 timer. BRUG IKKE DET, MEDBEHOLD IKKE, DER ER ØNSKET.

Trin 3: Efterbehandlingstrin

Fastgør kniven til hiltet og test det. Lightaber er komplet

Trin 4: Afslut

Din lightsaber er færdig, du kan imponere dine venner og gøre dem til en. Pas på, når du får din lightsaber nær vand. Du har nu en kopi, og det var billigt og forhåbentlig lærte du. Dette er et godt håndværk til en weekend og et godt projekt for enhver stjerne krige fans.

Trin 5: Lyd

Der er forskellige typer lydkort, det obsibiske er et godt lydkort, eller du kan bruge hasbro soundboards ud af en fx lightsaber. Du kan se videoen af, hvad hasbro lyden er.