Madlavning

Sådan Butterfly et Tyrkiet: 3 trin (med billeder)

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

OTECKOVIA - Nehanebná Stella. S Alexom ich takmer pristihli

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Lær hvordan man sommerfugle en kalkun, kylling eller andet fjerkræ med disse enkle trin. Når du butterfly en fugl, tillader du at lave mad endnu hurtigere! Dette er en fantastisk teknik, som kan øge kogningstiden alvorligt, som illustreret i 90-minutters Roast Turkey. Det er også en god metode til at bruge på grillen, som demoed i Herbed Chicken Under Bricks!
Butterflying en kalkun tager nogle skarpe værktøjer og meget magt. Så tag dine bedste køkkenskærer, kløvere eller knive, og lad os komme i gang.

forsyninger:

Trin 1: Klip ryggen ud

Ved hjælp af en skarp kniv eller stærke slagtesaks (disse Wusthof dem var store, men krævede stadig spalten!), Skåret langs begge sider af kalkunens rygsøjle. Skær også det ekstra fedt på toppen af ​​rygsøjlen, hvis det er nødvendigt.
Ribbenene bliver rigtig skarpe, når de er blevet skåret, så jeg anbefaler at du skar ribbenpladerne ud og fjern eventuelle små stykker ben.

Trin 2: Spræng brystbenet

Jeg fandt det nemmest at knække brystbenet med en spaltning, før man forsøgte at flade fuglen. Du kan også prøve at bare vende fuglen over og bruge en rullestift eller en seriøs karatehak for at bryde den knogle.

Trin 3: Flad fuglen

En brystbenet er revnet, flad fuglen.
Mange opskrifter fortæller dig så, at du smutter vingerne under brystet (svært! Men forhindrer sværening) og trusser benene sammen og scooch dem op på brystet.
Håber, at dette var en nyttig vejledning, og at du vil prøve din hånd på butterflying snart!